Salibandy Harjoittelu Kotona

Featured

Salibandyn harjoittelu kotona on yksi parhaimmista ominaisuuksista salibandynpelaajilla. Haluatko apua salibandy harjoitteluun kotona? Harjoittele Salibandya Kotona kirjasta löydät salibandy harjoitteita koti harjoitteluun. Harjoittele salibandy mailatekniikkaa eri radoilla ja harjoitteilla, laukauksia ilman ja esteiden kanssa, jalkatyötä, koordinatiota, fysiikkaa y.m.

Salibandykirjan voi myös tilata muista netti-kirjakaupoista esim. ADLIBRIS tai Suomalainen Kirjakauppa

Säbä Harjoitteita – Uusi Kirja

Featured

Säbä Kirja

Featured

Uusi Säbä- / salibandykirja, joka sisältää tekniikka, syöttö, laukaus ja pelitilanne harjoitteita, yli 800 salibandyharjoitetta, kaiken ikäisille ja tasoille. Löydät kirjasta myös voima-, oheiharjoittelun salibandyssä ja harjoitteita joukkuehengen kehittämiseksi. Kirja on kirjoitettu englanniksi, mutta ainutlaatuinen lajissaan! Kirja löytyy myös esim Adlibris.fi

Säbä / Salibandy harjoitteet ja harjoitukset

Featured

Säbä eli Salibandy harjoitteet ja harjoitukset.

Salibandyharjoitteita ja salibandyvalmennus materiaalia, kaikkiin salibandyharjoitusten harjoitus tilanteisiin. Tervetuloa Säbä valmennuksen ykkös-sivulle netissä!

Salibandyharjoitteet on jaettu eri harjoite paketteihin ja kaikki säbä harjoitteet ovat selvästi piirrettyjä ja helppoja ymmärtää seuraamalla numeroituja pelaajia, juoksuratoja, nuolia y.m. Katso ilmaisia salibandyharjoite esimerkkejä sivulta.

Salibandy harjoitteet ja harjoitukset pelitilanteet 2-0_3-0

Säbä.com salibandyharjoitus paketeista löydät kaikenlaisia salibandyharjoituksia, kuten maalivahdinharjoitteita, syöttö harjoituksia, laukaisuharjoitteita, pelitilanteita,  pelinavauksia, pallonhallinta harjoitteita jne.

Salibandyn oheis- ja kuivaharjoitteisiin on lyhyiden harjoite kuvausten lisäksi kuvia oheisharjoitteista.

Salibandy oheisharjoitteet / kuivaharjoitteet oheisharjoite saksihyppy

Salibandyharjoitteet seuraavat tietynlaista mallia, vähentääkseen pallojen siirtelyn harjoitusten aikana ja myös vähentääkseen pelaajien odotusaikaa. Lisäämällä tai poistamalla pelaajia, syöttöjä tai pelitilanteita harjoitteista vaikeutat tai yksinkertaistat salibandyharjoitteita.

Salibandy harjoitukset ja valmennus hyökkäykset ja avaukset 3-0

Juoksuvarjo Salibandy Harjoituksiin

Juoksuvarjo Salibandy

Tehoista juoksuharjoitteita juoksuvarjolla. Tee juoksuharjoitteista salibandy / säbä harjoituksissa hauskat ja haastavat. Juoksuvarjo tekee sopivan vastuksen jolloin pelaaja käyttäa enemmän voimaa.

Juoksuvarjo Salibandy

Juoksuvarjo kiinnitetään helposti ja nopeasti vyötärölle, juoksuvarjossa ei ole turhia naruja sotkeutumassa jalkoihin.

Tilaa juoksuvarjo hintaan 36,95€, ilmainen toimitus.
Salibandy Harjoitteita ja Harjoituksia 9, 10 ja 11 vuotiaille

Salibandy harjoitteita ja harjoituksia 9, 10 ja 11 vuotiaille on uusi eKirja, joka sisältää 96 säbä harjoitetta, tai 18 valmista salibandy harjoitusta. Salibandy harjoitteet on selvästi piirrettyjä ja kaikille säbä harjoitteille on kuvaus. Yhdistämällä eri sivujen puolikenttä harjoituksia luot uusia salibandy harjoituksia tunnetuilla säbä harjoitteilla.

Salibandyharjoitukset ja harjoitteet 9, 10 ja 11 vuotiaille

Tutustu ja osta salibandyharjoitteet 9-11 vuotiaille täältä >>

Salibandyn Tekniikka ja Taito Harjoitukset

Salibandyn tekniikka ja taito harjoitteet ja harjoittelu, yli 300 tekniikka ja taito harjoitusta salibandy treeneihin / harjoituksiin. Kuvaukset salibandy harjoitteisiin on englanniksi ja salibandy harjoitukset ovat sähköisessä muodossa (pdf)

Salibandy Tekniikka Taito Harjoitukset

Hinta 24,95€

Salibandyn Pelitilanne Harjoitukset

Salibandyn pelitilanne harjoitteet ja harjoittelu, yli 320 pelitilanne harjoitusta salibandy treeneihin / harjoituksiin. Kuvaukset salibandy harjoitteisiin on englanniksi ja salibandy harjoitukset ovat sähköisessä muodossa (pdf)

Salibandy Peli, Ottelu, Pelitilanne Harjoitukset

Hinta 24,95€

Salibandyn Laukaisu Harjoitukset

Salibandyn laukaisu harjoitteet ja harjoittelu, yli 190 laukaisu / veto harjoitusta salibandy treeneihin / harjoituksiin. Kuvaukset salibandy harjoitteisiin on englanniksi ja salibandy harjoitukset ovat sähköisessä muodossa (pdf)

Salibandy Laukaisu Veto Harjoitukset

Hinta 24,95€

Salibandyn Syöttö Harjoituksia

Salibandyn syöttö harjoitteet ja harjoittelu, yli 390 syöttely harjoitusta salibandy treeneihin / harjoituksiin. Kuvaukset salibandy harjoitteisiin on englanniksi ja salibandy harjoitukset ovat sähköisessä muodossa (pdf)

Salibandy Syöttely Harjoitukset Syöttö Syötöt

Hinta 24,95€

Salibandyharjoitteita – kuvaukset ja muunnelmat

Esimerkkejä säbä.com salibandyharjoitteista voit myös katsoa sivulta sabakoutsi.com. Olen lisännyt sinne salibandharjoite esimerkit, jotka löydät täältäkin, mutta olen siellä kuvaillut harjoitteet tarkemmin, ja myös lisännyt esimerkkejä kuinka muokkaat ja muuntelet salibandyharjoitteita.

Säbä treenit, harjoitteet, harjoitteita ja harjoituksia